info

Algemene informatie

Strandhuisjes

Een begrip voor vele kustplaatsen in Noord-Holland . Welk ‘virus’ hebben de mensen met een strandhuisje onder de leden? Is het de heerlijke rust van onze prachtige Nederlandse strand, gecombineerd met luxe voorzieningen als water, toilet, douche of de keuken met gasfornuis en koelkast? Is het de eigen veranda met vrij uitzicht over strand en zee vanuit de eigen luxe strandstoel? Of is het de prachtige zonsondergang in de ‘voortuin’. Vult u het zelf maar in!

Uniek

Strandhuisjes op het strand van Nederland zijn vrij uniek. Dat heeft te maken met de strenge voorwaarden en eisen die gesteld worden vanuit de diverse benodigde vergunningen. Er staan in heel Nederland ongeveer 7000 strandhuisjes, en maar zelden is er één beschikbaar. Alle plekken waar een vergunning voor de exploitatie van strandhuisjes op rust, zijn bezet.

Het concept

Ons concept is gebaseerd op zoveel mogelijk service. Evt. plaatsen en verwijderen wij de huisjes én slaan deze in de winter voor u op. Ook de aansluiting op het waternet en riool ligt volledig bij ons in handen. Er is op het strand altijd een beheerder aanwezig. Deze zorgt voor toezicht, maar haalt ook 's avonds uw vuilnis op, vervangt uw gasfles etc. Het enige dat u zelf moet doen, is genieten!

Veiligheid

Onze nieuwe huisjes hebben een uniforme, uiterst hoogwaardige uitstraling en zijn uit de allerbeste materialen vervaardigd. Er rust maar liefst 10 jaar garantie op materiaal en constructie. Ook op het gebied van veiligheid zijn onze huisjes uniek in Nederland.


Transport en winterstalling
Transport op en over het strand
Plaatsing
Waterleiding
Advies en levering propaangasproducten
Afvoer huisvuil
Stallen van zeil, vis- en speedboten
Toezicht en spelregels


Wijk aan Zee heeft de "blauwe vlag"

De Blauwe Vlag is het internationale herkenningssymbool voor veilig en schoon zwemwater, goede en schonestranden. De internationale toekenning van de Blauwe Vlaggen geschiedt door de Foundation for Environmental Education (FEE), een onafhankelijke internationale milieu organisatie.

Aanmelden stroom

Klik op de onderstaande button om u aan te melden voor stroom.


Het weer

Het actuele weer en de verwachtingen in Wijk aan Zee.

Weersverwachting:
Wijk aan Zee